Közlekedési táblák

Közlekedési tábláinkat (közúton elhelyezésre kerülő KRESZ táblák) jellemzi, hogy a legmagasabb minőségi követelmények szerint készülnek és természetesen minden ezekre vonatkozó szabályozásnak teljes mértékben megfelelnek. Így ennek értelmében a telepítés helyétől függően a közlekedési táblákat különböző méretekben készítjük el. A táblák alapanyaga rétegelt fa vagy horganyzott acéllemez. A táblákon háromféle típusú fényvisszavető fóliát használunk, amelyeknél az eltérés a fényvisszavetés erőssége és a fólia élettartama között található: EG: normál fényvisszavető fólia; HI: nagy fényerejű fényvisszavető fólia; DG: prizmatikus fényvisszavető fólia.A közlekedési táblák telepítéséhez szükséges oszlopok, tartóbilincsek, rögzítő elemek is megtalálhatóak kínálatunkban, illetve szolgáltatásaink között a közlekedési táblák telepítése. Vásároljon egyszerűen webáruházunkból, ha már tudja, hogy mire van szüksége!

 

Miért bennünket válasszon a közlekedésitábla-gyártáshoz?

Miért bennünket válasszon a közlekedésitábla-gyártáshoz? Közlekedési táblák nélkül ma már elképzelhetetlen a biztonságos és átlátható közlekedés az utakon és a gyalogos útvonalakon egyaránt, azonban ahhoz, hogy valóban segítsék a közlekedést, és hozzájáruljanak a szabálykövető magatartáshoz, legyártásukat nem lehet a véletlenre bízni. Ha Ön valódi szakértőket szeretne felkérni a közlekedésitábla-gyártásra, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk a közlekedési táblák szerepével, kiemelt figyelmet fordítunk a közlekedési táblák gyártásának folyamatára. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban úgy érezzük, hogy felelősséget vállalunk a balesetmentes, szabálykövető közlekedésért, ezért csakis a legmagasabb minőségi követelmények mentén készítjük el a táblákat. Ehhez modern eszközöket és kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel, így időtálló közlekedési táblákat biztosíthatunk ügyfeleink számára.
De nemcsak a minőség fontos számunkra a közlekedési táblák gyártásával kapcsolatban, hanem a rövid határidő betartása is. Értelemszerűen az útvonalak jelzőtáblák nélkül rendkívül veszélyesek, ezért ilyenkor minden perc számít. Önnek csak időben le kell adnia rendelését, majd az egyeztetést követően a lehető legrövidebb határidővel biztosítjuk a megrendelt közlekedési táblákat, ennek köszönhetően az adott útvonal nem válhat hosszú távon veszélyessé.

Mindezeken kívül a kedvező árfekvés és az ügyfélközpontúság is fontos közlekedésitábla-gyártási szolgáltatásunk terén, így, ha bennünket választ, megtapasztalhatja, hogy milyen manapság igénybe venni egy modern szolgáltatást. Minden kérést teljesítünk, hiszen szeretnénk hozzájárulni a biztonságos közlekedés megteremtéséhez.

Ha felkeltette érdeklődését közlekedésitábla-gyártási szolgáltatásunk, és további információkat szeretne megtudni erről, vagy leadná a rendelését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel az Ön rendelkezésére állnak, továbbá weboldalunkon is hasznos információkat találhat a szolgáltatásainkról!

 

A közlekedési táblák gyártásáról bővebben

A közlekedési táblák gyártásáról bővebbenTizenöt-húsz évvel ezelőtt a közlekedési táblák gyártásának alapanyaga az acél volt, ezért sajnos előszeretettel lopták el őket. Ez súlyos bűncselekmény, és természetesen a telepeken sem lehet őket felvásárolni. Ennek kiküszöbölésére már beolvasztva vitték őket eladásra. Napjainkban ez a pénzszerzési módszer szerencsére már kevésbé népszerű, ami részben a megváltozott alapanyagnak is köszönhető.

A közlekedési táblák gyártását ma leginkább a horganyzott acélra alapozzák. Az acél sokkal alacsonyabb áron adható el, ezért nem éri meg a kockázat, és jelentősen visszaesett a táblalopások száma. A közlekedési táblák gyártásának csúcsszezonja a tavasz, hiszen ekkor kell a legtöbb táblát pótolni. Télen, a csúszós időkben gyakoriak a táblák kidöntésével járó balesetek, márpedig ezeknek a pótlására szükség van.

A közlekedési táblák gyártása egységes kinézet alapján történik. Ennek története gyakorlatilag 1931-re nyúlik vissza, ekkor jelent meg Genfben a közúti jelzések egységesítéséről szóló egyezmény. Egy bővebb szabályozás, a Genfi Közúti Jelzési Jegyzőkönyv 1949-ben jelent meg, erre alapozták a ma is érvényben lévő 1968-as Bécsi Közúti Jelzési Egyezményt, melyet még 1995-ben módosítottak.

Közlekedési táblák gyártását általában az útépítők, vagy nagyobb alapterületű raktárak tulajdonosai rendelik meg, de természetesen magánszemélyeknek is joguk van rá. Azonban azt tudni kell, hogy a kihelyezésük már szigorú szabályokhoz kötött. Magánterületen, például a kertjén belül persze bárki létrehozhat magának egy KRESZ parkot, de például az engedély nélkül garázsajtóra kitett megállni tilos tábla szabálysértés. A technika fejlődése folyamatosan megkívánja az újabb szabályok, így néha az új táblák bevezetését.

Közlekedési táblák gyártásával kapcsolatosan keresgél? Szeretne többet megtudni a folyamatról? Ismerje meg cégünk tevékenységét, és forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

WEBÁRUHÁZ

Telefon: +36 1 783-7723
E-mail: info@ csptrade.hu
Elérhetőségek