Közlekedési táblák

Közlekedési tábláinkat (közúton elhelyezésre kerülő KRESZ táblák) jellemzi, hogy a legmagasabb minőségi követelmények szerint készülnek és természetesen minden ezekre vonatkozó szabályozásnak teljes mértékben megfelelnek. Így ennek értelmében a telepítés helyétől függően a közlekedési táblákat különböző méretekben készítjük el. A táblák alapanyaga rétegelt fa vagy horganyzott acéllemez. A táblákon háromféle típusú fényvisszavető fóliát használunk, amelyeknél az eltérés a fényvisszavetés erőssége és a fólia élettartama között található: EG: normál fényvisszavető fólia; HI: nagy fényerejű fényvisszavető fólia; DG: prizmatikus fényvisszavető fólia.A közlekedési táblák telepítéséhez szükséges oszlopok, tartóbilincsek, rögzítő elemek is megtalálhatóak kínálatunkban, illetve szolgáltatásaink között a közlekedési táblák telepítése. Vásároljon egyszerűen webáruházunkból, ha már tudja, hogy mire van szüksége!

 

Útfelújításhoz vásároljon KRESZ táblát választékunkból! 

KRESZ táblaAmikor egy nagyobb területet érintő útvonal kerül felújításra, a szakemberek nemcsak az utak állapotáról gondoskodnak, hanem a környezetről is. Ekkor az aszfalt új felfestést kap, továbbá az elhasználódott jelzőlámpák és a KRESZ táblák is lecserélésre és bővítésre kerülnek, annak érdekében, hogy meg lehessen teremteni a biztonságos közlekedési körülményeket az adott útvonalon. Ahhoz, hogy ezt megvalósíthassák a kivitelezők, megbízható helyről szükséges jelzőlámpákat, KRESZ táblákat vásárolniuk. Ha utóbbival kapcsolatban még nem találta meg ehhez a megfelelő vállalkozást, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Ha cégünket választja a KRESZ tábla vásárláshoz, a biztonságos körülmények megteremtésén túl valóban minőségi végeredményt adhat ki a kezéből az adott útvonalon. Termékeink magas színvonalat képviselnek, időtállóak, így a felújított területen hosszú távon gondoskodhat a közlekedés megfelelő feltételeiről. Tábláinknak a különböző időjárási tényezők sem jelenthetnek problémát, az erős napsugárzásnak és a fagynak is kiválóan ellenállnak.

Termékeink minőségét nem bízhatjuk a véletlenre, hiszen szerepük van a közlekedésbiztonság megteremtésében, fenntartásában. Ahhoz, hogy kifogástalan termékeket biztosítsunk ügyfeleink számára, kiemelt figyelmet fordítunk a közlekedési táblák gyártási körülményeire és a felhasznált alapanyagokra. Ezen kívül hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk, így tisztában vagyunk azokkal a tényezőkkel, amelyek elősegítik azt, hogy hibátlan KRESZ táblákat vásárolhassanak tőlünk az ügyfelek.

Nemcsak termékeink minősége miatt érdemes cégünket választania, hanem a kedvező árakért is. Mivel fontosak számunkra az ügyfelek és szeretnénk elérni, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak árucikkeink, pénztárcabarát árakon vásárolhat KRESZ táblát választékunkból.

Ha cégünk felkeltette érdeklődését és szeretne KRESZ táblákat vásárolni választékunkból, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! További kérdések esetén is szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére, még a KRESZ táblák vásárlása előtt is.

 

 

 

Mikor van szükség közlekedési táblák gyártására?

közlekedésitáblaMeddig használható egy közlekedési tábla? Természetesen nem mindegy, hogy milyen tábla jelzi az utak mentén, a kereszteződésekben, a lehajtóknál, vagy az utcasarkokon az oda vonatkozó KRESZ szabályokat. Ha például egy szabályt megváltoztatnak, ami érinti a szóban forgó területet, a táblát le kell cserélni. Ha a területen átépítés zajlott, és megváltoztak az addig tapasztalható közlekedési viszonyok, a közlekedési táblákat is aktualizálni kell, illetve új táblákat kell rendelni és kihelyezni. Sokszor azonban az is elég, ha a közlekedési tábla elöregszik, megsérül. Ezekben az esetekben a közlekedésitábla-gyártás szolgáltatja a vadonatúj táblákat az utak mentén.

Ezek a közlekedési táblák nem véletlenül nem vásárolhatóak meg minden üzletben. Aki igényes, tartós és az előírt szabályoknak megfelelően gyártott közlekedési táblát vásárolna, annak mindenképpen egy kifejezetten közlekedésitábla-gyártással foglalkozó céget kell felkeresnie. Ez garantálja, hogy a közlekedési táblákkal kevesebb gond lesz a jövőben.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, mert mi kifejezetten közlekedésitábla-gyártással foglalkozunk, ráadásul nem ma kezdtük a szakmát! Azoknak az ügyfeleknek szánjuk a termékeinket, akiknek fontos ezen a területen is a kiemelkedő színvonal. A közlekedési táblák esetében ráadásul szem előtt kell tartani azt is, hogy nem egyvalaki számára készülnek, hanem egy egész közösség javát szolgálják. A járművel vagy gyalogosan közlekedők számára biztosítja azoknak az egyezményes jeleknek a láthatóságát, amik a balesetmentes közlekedés fenntartásában segítenek.

A közlekedésitábla-gyártásban a tervezés, az alapanyagok megválasztása és a kivitelezés ugyanolyan fontos. Cégünk mindezeket szem előtt tartja, és arra törekszik, hogy ez így is maradjon. A közlekedési táblák mellett a szükséges kiegészítőket is beszerezheti tőlünk, így nem kell máshová fordulnia, ha oszlop, vagy tartóbilincs is kelleni fog.

Amennyiben megbízható közlekedésitábla-gyártáshoz keres szolgáltatót, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot tőlünk!

 

Miért bennünket válasszon a közlekedésitábla-gyártáshoz?

Miért bennünket válasszon a közlekedésitábla-gyártáshoz? Közlekedési táblák nélkül ma már elképzelhetetlen a biztonságos és átlátható közlekedés az utakon és a gyalogos útvonalakon egyaránt, azonban ahhoz, hogy valóban segítsék a közlekedést, és hozzájáruljanak a szabálykövető magatartáshoz, legyártásukat nem lehet a véletlenre bízni. Ha Ön valódi szakértőket szeretne felkérni a közlekedésitábla-gyártásra, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk a közlekedési táblák szerepével, kiemelt figyelmet fordítunk a közlekedési táblák gyártásának folyamatára. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban úgy érezzük, hogy felelősséget vállalunk a balesetmentes, szabálykövető közlekedésért, ezért csakis a legmagasabb minőségi követelmények mentén készítjük el a táblákat. Ehhez modern eszközöket és kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel, így időtálló közlekedési táblákat biztosíthatunk ügyfeleink számára.
De nemcsak a minőség fontos számunkra a közlekedési táblák gyártásával kapcsolatban, hanem a rövid határidő betartása is. Értelemszerűen az útvonalak jelzőtáblák nélkül rendkívül veszélyesek, ezért ilyenkor minden perc számít. Önnek csak időben le kell adnia rendelését, majd az egyeztetést követően a lehető legrövidebb határidővel biztosítjuk a megrendelt közlekedési táblákat, ennek köszönhetően az adott útvonal nem válhat hosszú távon veszélyessé.

Mindezeken kívül a kedvező árfekvés és az ügyfélközpontúság is fontos közlekedésitábla-gyártási szolgáltatásunk terén, így, ha bennünket választ, megtapasztalhatja, hogy milyen manapság igénybe venni egy modern szolgáltatást. Minden kérést teljesítünk, hiszen szeretnénk hozzájárulni a biztonságos közlekedés megteremtéséhez.

Ha felkeltette érdeklődését közlekedésitábla-gyártási szolgáltatásunk, és további információkat szeretne megtudni erről, vagy leadná a rendelését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel az Ön rendelkezésére állnak, továbbá weboldalunkon is hasznos információkat találhat a szolgáltatásainkról!

 

A közlekedési táblák gyártásáról bővebben

A közlekedési táblák gyártásáról bővebbenTizenöt-húsz évvel ezelőtt a közlekedési táblák gyártásának alapanyaga az acél volt, ezért sajnos előszeretettel lopták el őket. Ez súlyos bűncselekmény, és természetesen a telepeken sem lehet őket felvásárolni. Ennek kiküszöbölésére már beolvasztva vitték őket eladásra. Napjainkban ez a pénzszerzési módszer szerencsére már kevésbé népszerű, ami részben a megváltozott alapanyagnak is köszönhető.

A közlekedési táblák gyártását ma leginkább a horganyzott acélra alapozzák. Az acél sokkal alacsonyabb áron adható el, ezért nem éri meg a kockázat, és jelentősen visszaesett a táblalopások száma. A közlekedési táblák gyártásának csúcsszezonja a tavasz, hiszen ekkor kell a legtöbb táblát pótolni. Télen, a csúszós időkben gyakoriak a táblák kidöntésével járó balesetek, márpedig ezeknek a pótlására szükség van.

A közlekedési táblák gyártása egységes kinézet alapján történik. Ennek története gyakorlatilag 1931-re nyúlik vissza, ekkor jelent meg Genfben a közúti jelzések egységesítéséről szóló egyezmény. Egy bővebb szabályozás, a Genfi Közúti Jelzési Jegyzőkönyv 1949-ben jelent meg, erre alapozták a ma is érvényben lévő 1968-as Bécsi Közúti Jelzési Egyezményt, melyet még 1995-ben módosítottak.

Közlekedési táblák gyártását általában az útépítők, vagy nagyobb alapterületű raktárak tulajdonosai rendelik meg, de természetesen magánszemélyeknek is joguk van rá. Azonban azt tudni kell, hogy a kihelyezésük már szigorú szabályokhoz kötött. Magánterületen, például a kertjén belül persze bárki létrehozhat magának egy KRESZ parkot, de például az engedély nélkül garázsajtóra kitett megállni tilos tábla szabálysértés. A technika fejlődése folyamatosan megkívánja az újabb szabályok, így néha az új táblák bevezetését.

Közlekedési táblák gyártásával kapcsolatosan keresgél? Szeretne többet megtudni a folyamatról? Ismerje meg cégünk tevékenységét, és forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

WEBÁRUHÁZ

Telefon: +36 1 783-7723
E-mail: info@ csptrade.hu
Elérhetőségek