Forgalomtechnikai szolgáltatások

Forgalomtechnikai szolgáltatásaink között minden olyan szolgáltatást megtalál, ami a forgalomtechnika, a forgalomirányítás területén szükséges lehet az általunk forgalmazott vagy gyártott eszközök szempontjából. Így szolgáltatásaink között kínáljuk a forgalomtechnikai eszközök telepítését, de bizonyos eszközök esetében bérlést is biztosítunk üzletfeleink számára. Egy felújítás, építkezés miatti forgalomeltereléshez szükséges eszközöket sokszor egy vállalkozásnak nem érdemes megvásárolnia, hogyha ez tevékenységéhez nem kapcsolódik rendszeresen, így sokkal jobban jár a bérleti lehetőséggel.

Kérje ajánlatunkat bérleti lehetőségeinkkel kapcsolatban!

 

KAPCSOLAT

 

A biztonságos közlekedés alappillére: a megfelelően kivitelezett forgalomtechnika!

forgalomtechnikaSajnos rengeteg olyan hírt lehet hallani, amelyek közlekedési balesetekről számolnak be. Egyes esetekben szerencsére a résztvevők ép bőrrel megússzák a balesetet, máskor pedig olyan súlyos szerencsétlenségekről lehet hallani, amelyek emberéleteket is követelnek. Egy baleset bekövetkeztét sok minden befolyásolhatja: az autósok figyelmetlensége, egy rossz döntés, vagy pedig az adott területen fellelhető forgalomtechnikai megoldások, illetve azok hiánya.

Az utóbbiak azok, amelyek az esetek jelentős részét okozzák, ezért a forgalomtechnika kivitelezését sohasem lehet a véletlenre bízni. Elég egy rossz felfestés, vagy egy helytelenül kihelyezett tábla, és máris megtörténik a baj. Nem ritka, hogy bizonyos helyzetekben tömegkarambolokat okoznak a forgalomtechnikai megoldások, ezért kivitelezéskor mindig az egyértelműségre és a pontosságra kell törekedni, így el lehet kerülni a kellemetlen helyzeteket, és az emberek biztonságban érezhetik magukat az utakon is.

A biztonságos közlekedésen túl a megfelelően kivitelezett forgalomtechnika abban is segít, hogy elkerüljék az autósok a rémálmukat, a dugókat. Nincs is annál bosszantóbb, amikor azért kell hosszasan várakozni egy útvonalon azért, mert a területen a forgalomtechnika nem eléggé egyértelmű, vagy nem megfelelően beszabályozott. Ilyenkor szükséges jelezni a hatóságoknak ezt a problémát, akik azt kijavíttatják.                                                                            

Mivel mi is nap, mint nap találkozunk a balesetekről szóló hírekkel, kiemelt figyelmet szentelünk a forgalomtechnika kivitelezésének. Legyen szó új út megépítéséről, vagy annak felújításáról, precíz és pontos munkával tökéletes forgalomtechnikát biztosítunk, így minimálisra csökkenthető a balesetek kockázata. Szolgáltatásunkkal száz százalékot nyújtunk, és garantáljuk, hogy elégedett lesz az általunk kivitelezett végeredménnyel.

Ha igénybe venné forgalomtechnikával kapcsolatos szolgáltatásainkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Vigyázzunk együtt az autósokra, gyalogosokra egyaránt!

Telefon: +36 1 783-7723
E-mail: info@ csptrade.hu
Elérhetőségek