Burkolatjel festés

A forgalomtechnika területei között kiemelt fontosságú a különböző burkolati jelek használata. Az útburkolati jeleket háromféle módon vihetünk fel az úttestre. Építkezés, forgalomelterelés miatt alkalmazott ideiglenes burkolatjeleket ragasztásos eljárással helyezzük el. Ezek élettartama rövid, de nyomtalanul visszaszedhetőek, az útburkolatot nem károsítják. Tartós használatra burkolatjel festést végezhetünk oldószeres festési eljárással – ennek használata a legelterjedtebb, illetve a nagy igénybevételnek kitett felületeknél a plasztik festékek, illetve előre gyártott burkolat jel elemek használata lehetséges. Az előre gyártott burkolati jeleket hengerléssel, melegítéssel lehet az útburkolatra felvinni. Kérje ajánlatunkat burkolatjel festési szolgáltatásunkkal kapcsolatban!

 

Tartós, megbízható és profi munka? Bízzon meg minket burkolatjel festéssel!

Tartós, megbízható és profi munka? Bízzon meg minket burkolatjel festéssel!Az épített utakon, sztrádákon, úttesteken, országutakon akármerre járunk, egyvalamivel mindenhol találkozunk, a burkolatjelekkel. Ahogyan a KRESZ táblák sem hiányozhatnak az utak mentéről, úgy a burkolatjelek sem maradhatnak le az utak felületéről, hiszen fontos információkkal segítik a biztonságos közlekedést.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe nívós szolgáltatásainkat burkolatjel festéssel kapcsolatban! Több fajta munkát is vállalunk, ha burkolatjel festésről van szó az ideiglenes jelek feltüntetésétől a tartós burkolatjel festéséig egyaránt! Legyen az útmunkálat, karbantartás vagy építkezés, illetve a közlekedést segítő burkolatjelek.

Sok éves rutinnal, modern eszközökkel és nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így Ön is csak jól járhat, ha minket választ! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és mindent megtudhat szolgáltatásaink részleteiről! Válasszon profi céget a burkolatjel festés kivitelezéséhez!

KAPCSOLAT

Telefon: +36 1 783-7723
E-mail: info@ csptrade.hu
Elérhetőségek