Burkolatjel festés

A forgalomtechnika területei között kiemelt fontosságú a különböző burkolati jelek használata. Az útburkolati jeleket háromféle módon vihetünk fel az úttestre. Építkezés, forgalomelterelés miatt alkalmazott ideiglenes burkolatjeleket ragasztásos eljárással helyezzük el. Ezek élettartama rövid, de nyomtalanul visszaszedhetőek, az útburkolatot nem károsítják. Tartós használatra burkolatjel festést végezhetünk oldószeres festési eljárással – ennek használata a legelterjedtebb, illetve a nagy igénybevételnek kitett felületeknél a plasztik festékek, illetve előre gyártott burkolat jel elemek használata lehetséges. Az előre gyártott burkolati jeleket hengerléssel, melegítéssel lehet az útburkolatra felvinni. Kérje ajánlatunkat burkolatjel festési szolgáltatásunkkal kapcsolatban!

 

Tartós, megbízható és profi munka? Bízzon meg minket burkolatjel festéssel!

Tartós, megbízható és profi munka? Bízzon meg minket burkolatjel festéssel!Az épített utakon, sztrádákon, úttesteken, országutakon akármerre járunk, egyvalamivel mindenhol találkozunk, a burkolatjelekkel. Ahogyan a KRESZ táblák sem hiányozhatnak az utak mentéről, úgy a burkolatjelek sem maradhatnak le az utak felületéről, hiszen fontos információkkal segítik a biztonságos közlekedést.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe nívós szolgáltatásainkat burkolatjel festéssel kapcsolatban! Több fajta munkát is vállalunk, ha burkolatjel festésről van szó az ideiglenes jelek feltüntetésétől a tartós burkolatjel festéséig egyaránt! Legyen az útmunkálat, karbantartás vagy építkezés, illetve a közlekedést segítő burkolatjelek.

Sok éves rutinnal, modern eszközökkel és nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így Ön is csak jól járhat, ha minket választ! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és mindent megtudhat szolgáltatásaink részleteiről! Válasszon profi céget a burkolatjel festés kivitelezéséhez!

 

Minden, amit az útburkolati jel festéséről tudni érdemes

Minden, amit az útburkolati jel festéséről tudni érdemesAhhoz, hogy a közúti forgalombiztonságot a különböző útvonalakon meg lehessen teremteni, elengedhetetlen az autóvezetők és a gyalogosok megfelelő tájékoztatása, jól kivehető, egyértelmű jelzések felhasználásával. Ezeket a szabályozást és vezetést elősegítő jelöléseket útburkolati jel festés keretein belül lehetséges feltüntetni az utakon.

Az útburkolati jel festésnek kulcsfontosságú szerepe van a hétköznapokban. A közúti közlekedésről szóló jelenleg is hatályos kormányrendelet bizonyos esetekben kötelezővé is teszi az útburkolati jelek alkalmazását. Ezeknek a jelzéseknek komoly kritériumoknak kell megfelelniük, külalakjukat és technikai paramétereiket tekintve is előírás van érvényben, vagyis nem lehet a véletlenre bízni az útburkolati jel festésének kivitelezését.

Az úton található jelzéseknek már messziről jól kivehetőnek kell lenniük, nappal és éjszaka egyaránt. Az esti láthatóságot fényvisszaverő festékkel vagy prizmákkal fokozzák a kivitelezők, így egyetlen autós vagy gyalogos sem tévesztheti szem elől a balesetmegelőző figyelmeztetéseket. Ingerszegény helyeken, ahol például előfordulhatnak elalvásból származó balesetek, az útburkolati jel festése során rázófestéket is felhasználnak a szakemberek, ami biztosítja az autó kismértékű rázkódását, ezáltal zajt csapva, amikor a vezető ráhajt.

Nemcsak az egyértelműség fontos az útburkolati jelek festésekor, hanem a színhasználat is. Magyarországon az útburkolati jelek színének jelentősége van. Az esetek többségében fehér jelzéssel találkozhatnak a gyalogosok és az autósok egyaránt. A megállási vagy várakozási tilalmat, megállóhelyeket vagy különösen veszélyes helyeket sárga jelzéssel látják el. Ez a szín egyéb esetben ideiglenes forgalmi rendre hívja fel a figyelmet.

Ha további kérdései lennének magáról az útburkolati jel festéséről vagy igénybe venné ezzel kapcsolatban szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! A munkálatokat időtálló, kiváló alapanyagokkal, festékekkel végezzük, a jeleket pedig a szabályozásoknak megfelelően, pontosan és precízen kivitelezzük. A végeredmény így egy egyértelmű, jól kivehető útburkolati jelzés.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 1 783-7723
E-mail: info@ csptrade.hu
Elérhetőségek